Zo bereid je je voor op de periode na 19 januari

Tel je nu niet meer af naar het nieuwe jaar, tel je af naar de volgende persconferentie. Het is nog even wachten maar de tijd dat er weer meer mag en kan, komt er echt aan. In de tussentijd heb jij mooi de kans om je goed voor te bereiden op alles wat weer komen gaat. 

Winkelen

Kon je in december weinig genieten van de lichtjes in de stad, komt de tijd van een dagje winkelen er echt weer aan. Uiteraard alleen voor de fun want inmiddels weet je dat alles wat je nodig hebt, gewoon online gewinkeld kan worden. Het gaat meer om de gezelligheid van samen met een vriendin op stap. Etalages kijken en het liefst natuurlijk daarna nog even koffie of een wijntje in je favoriete restaurant. Je hierop voorbereiden is het leukste door alvast een datum te prikken, een stad uit te zoeken. 

Sporten

Ook het sporten komt er echt weer aan. Tijd dus om je sportoutfit eens goed te controleren en zo nodig aan te vullen. Misschien is je kleding toch echt wel uit de mode inmiddels of ben je hard aan een nieuwe sporttas of nieuwe sportschoenen toe. Op Social deal vind je mooie aanbiedingen. Verwacht je dat het nog even gaat duren voor je weer in teamverband mag sporten, zoek dan tot die tijd een alternatief zodat je in de lente weer helemaal fit aan de slag kunt. Maak daarbij dan ook twee sporttassen want de kans is natuurlijk groot dat je je nieuwe sport gewoon wil blijven beoefenen. 

School

Duurt de schoolvakantie wat langer… toch komt ook daar een einde aan. Je kinderen voorbereiden is dan een goed plan. Maak (als je zeker bent van de datum) een aftelkalender en plan alles wat je nog wilde doen voor die datum. Wil je er echt een feestje van maken? Koop dan een nieuwe Zebra tas of broodtrommel. Ze zullen niet kunnen wachten om die te mogen gebruiken.

Is je kroost wat groter? Maak dan ook een goede planning tot de komende vakanties. Zo weten ze waar ze naar toe werken. Af en toe een doel met een beloning wil daarbij nog wel eens helpen. 

Vakanties

Kun jij ook niet wachten tot je weer een vakantie mag boeken. Heb je in je hoofd al heel wat reizen gemaakt? Misschien is het dan nu tijd om een lijstje te maken met jouw vakantiewensen. Kan nummer één niet doorgaan, kun je makkelijker en sneller de focus naar nummer twee verleggen waardoor je wel in de stemming blijft. 

Het nieuwe werken

Wat er ook gaat gebeuren, dat de kantoren niet meer elke dag vol zullen zitten is wel duidelijk. Is het niet vanwege de gezondheid dan wel dat we inmiddels ook weten dat af en toe thuiswerken veel voordelen heeft. Minder files en soms ook minder afleiding van collega’s. Dat nieuwe werken vraagt natuurlijk wel om nieuwe gewoontes. En ook al doen we het al een tijdje op deze manier, misschien werkte je nog steeds aan de keukentafel en liep jij nog steeds met je oude versleten tas rond. Tijd om het nu goed aan te pakken zodat je er ook echt voor kunt gaan. Je zult merken dat je dan in je hoofd beter los kunt laten en je makkelijker je werkdoelen kunt bereiken. Het belangrijkste item voor jou is dus een goede fijne laptoptas die het schakelen tussen kantoor en thuiswerken makkelijker maakt. Ook een goede thuisplek (met stoel en eventueel een noise-cancelling koptelefoon) zijn goede investeringen.