Tips om lingerie te kiezen voor je geliefde

Het najaar en de komende feestdagen zijn uiteraard een uitstekende gelegenheid om je partner eens lekker te verwennen met een mooi cadeau. Heb je al een idee hoe jij dit jaar jouw lief gaat verrassen? Onze cadeautip voor het najaar en de feestdagen? Verwen je partner met mooie lingerie! Dit is misschien spannend om te geven maar wel leuk om te krijgen.

Het lastigste is om iets moois uit te zoeken maar daar zijn onderstaande tips voor

Veel mensen breken ieder jaar weer hun hoofd over hoe ze hun partner het beste verwennen met de feestdagen maar wat is er mooier dan met de feestdagen laten blijken hoeveel je van je partner houdt en hoe je haar schoonheid bewonderd? Niets uiteraard! 

Je kunt dit het beste laten weten door haar mooie lingerie te geven.   

Diverse onderzoeken hebben voorgaande jaren uitgewezen dat ruim een derde van de vrouwen het liefste lingerie krijgt als cadeautje voor de feestdagen. Door het geven van lingerie geef je immers een signaal van liefde en waardering, ook als haar lichaam niet meer zo slank en strak is als in het verleden. Het gaat erom dat je laat zien dat je waardeert wie ze is! Daarnaast is het goed te weten dat er niet alleen hele mooie lingerie is waar de meest slanke vrouwen inpassen maar er ook genoeg mooie kleding is voor vrouwen die iets steviger zijn.    

To do, voordat je lingerie als cadeau voor je partner kunt uitzoeken  

Lingerie is uiteraard een verzamelterm voor dames ondergoed- en nachtkleding. Weet je dat je hier enorm veel keuze in hebt. Je kunt kiezen voor mooie setjes bestaande uit een string, een slipje en een BH maar ook voor een body, een bustier, een slipdress of een kimono. Je kan het zo uitgebreid maken als je wil. Vanaf 19 oktober is de nieuwe collectie van Hunkemöller in samenwerking met influencer Rebecca Mir verkrijgbaar. Deze collectie is alles wat je nodig hebt om je liefde te verassen. De collectie is sexy en elegant met klassieke kleuren en glamoureuze materialen. Dit is de uitgelezen kans om uit je comfortzone te stappen.

Maak je géén zorgen, het merendeel van de mannen weet dit niet….    

Voordat je echt je cadeau voor je partner kunt gaan uitkiezen, zal je even op onderzoek moeten gaan. Je moet er immers achter komen wat de maten van je lief zijn. Kijk even in haar kast, de lingerielade of aan de waslijn en check de maat van haar favoriete BH en broekje. Schrik niet, een BH heeft twee maten: de cupmaat en de borstomtrek. Het meest ideale is dat je beide maten te weten komt om ervoor te zorgen dat de lingerie echt perfect zal zitten. De maat bepalen van het broekje is eenvoudiger zoals je merkt. 

Welke stijl kies je?

Zoals je ziet is lingerie verkrijgbaar in diverse stijlen. Wat is de stijl van jouw partner? Houdt ze van verleidelijke lingerie, is het een stijlvol persoon of juist een sensuele dame? Vindt ze kant mooi, is ze liefhebber van speelse elementen of heeft ze andere voorkeuren? Dan moet je nog even nadenken over de kleur…. Zwart en rood worden gezien als traditionele kleuren van lingerie bij de feestdagen maar roze en wit uiteraard ook veel gekozen kleuren. Je kunt natuurlijk ook een keuze maken voor andere kleuren….

Maken we je het nu echt moeilijk en heb je het idee dat je in een echt “lingerie doolhof” terecht bent gekomen? Dat snappen we volledig. Er is zoveel moois! 

Noem het dus gerust een luxe probleem.