Kleed je outfit aan

Elke ochtend sta je weer op om naar je werk, je school, of waar dan ook heen te gaan. Je loopt naar je kledingkast en pakt er een trui of T-shirt uit, een broek en een paar schoenen. Je kleed je aan, doet je haar en kijkt in de spiegel. Toch hebben dan nog veel mensen het idee dat er iets mist, maar ze weten niet goed wat. Geloof het of niet: Veel mensen willen graag een accessoire om hun outfit aan te kleden, alleen weten ze niet goed wat, of hoe.

Welke accessoires kan ik dragen?

Mensen zijn vaak bang dat bepaalde accessoires niet goed bij hun outfit passen, maar alles valt met elkaar te stijlen! Denk bij een casual outfit aan een pet of haarband, misschien een armband of kettinkje, er is niets dat niet kan! Accessoires worden vaak vergeten door mensen, waardoor hun outfit er net niet zo uit komt te zien als ze zouden willen

AB Lifestyle

Je hebt in je leven vast en zeker iemand zien lopen met een AB Lifestyle pet. De pet is er in verschillende kleuren, stoffen en zijn verstelbaar, zodat ze altijd om jouw hoofd zullen passen en altijd bij een van jouw outfits passen. De petten zijn voor zowel mannen en vrouwen een accessoire die jouw outfit met maar één kleine verandering een complete make-over kan geven. De AB Lifestyle pet is te vinden bij Crivaldi in Oosterhout of online.

Try new things

Naast de bovenstaande dingen geven we nog een tip: Wees niet bang om iets nieuws te proberen! Stap eens uit je comfortzone, draag een ketting, een riem, een ring… noem het allemaal maar op! Accessoires zijn worden vaak in een hokje geplaatst, maar zijn eigenlijk gewoon unisex! Don’t be afraid, maar zie het als een manier om te ontdekken wie je echt bent en wat voor een outfit daar goed bij past!