Hoe bereid jij je als vrouw op je datenight?

Eindelijk heb je contact gelegd met een mogelijke liefde! Dat ben je al op de helft. Waarschijnlijk hebben jullie dezelfde interesses of ben je omver geblazen door zijn woest aantrekkelijke uiterlijk! Wat het ook is, jij hebt een date in het vooruitzicht. Dús wil je goed voorbereid te werk gegaan. Omdat het allemaal al spannend genoeg is helpen wij je een handje om jouw vlam te imponeren. Lees hieronder onze zinvolle tips! Succes gegarandeerd.

Zorg dat je uitgerust bent

Het is belangrijk dat je je goed voelt, straalt en rust uitstraalt. Dat gaat natuurlijk niet met een halve kater en een nacht van vier uur. Dan ben je niet scherp, zie je er niet op z’n best uit en kun je niet de beste versie van jezelf tonen. Het zou zonde zijn als om deze reden jouw vlam tussen je vingers glipt. Vroeg onder de wol dus, de dag ervoor. 

Shop een spannende & elegante oufit

Classy, but not trashy. Ken je dit gezegde? Dat gaat helemaal op als het gaat om het uitkiezen van de outfit voor jouw datenight. Jurkjes (niet té kort) vallen altijd goed in de smaak bij mannelijk schoon. Ook zijn veel mannen liefhebbers van leder. Dus met een leuk lederen jasje of laarsje zit je altijd goed. Less is more, helemaal als het om accessoires gaat. Kies bijvoorbeeld die gave, grote oorbellen of dat ene grote horloge. Als je voor een opvallend sieraad kiest, behang je dan verder niet met allerlei extra versiersels. Eenvoud siert nog altijd de mens! Oja, en zachte make up valt altijd nog beter in de smaak dan een laag plamuur. Be you, that’s enough!

Creëer een romantische sfeer thuis

Sfeer is belangrijk als je in romantische sferen wilt komen met je mogelijk nieuwe partner. Tegenwoordig zijn er heerlijke aroma diffusers die heerlijke geuren verspreiden door de woon- of slaapkamer. De etherische oliën kun je bij drogisterijen kopen en zorgen voor ontspanning. Kaarslicht is uiteraard onmisbaar en daarbij kun je ook je minder flatteuze onderdelen van je lichaam verhullen. Zet ook een lekker muziekje op, heerlijk voor de perfecte sfeer.

Ook je nachtgewaad is niet onbelangrijk

Als je nu echt je date wilt imponeren en een onvergetelijke avond wilt bezorgen, zorg dan dat je bent voorbereid op een sexy night. De ene date eindigt met een knuffel, de ander met een kleine tongzoen, maar het zou zomaar kunnen dat het liefde op het eerste gezicht is. En mocht hij blijven slapen…Zorg dan dat je een leuk lingeriesetje aan hebt. Een satijnen kimono is ook altijd erg elegant & vrouwelijk om over je lingerie te dragen. Dit is een stijlvolle badjas die je ook in het dagelijks leven kunt door dragen.

Met bovenstaande tips heb jij alles in huis om een topavond te hebben met je date. Have fun!