Maak je herfst outfit compleet met een leren tas

Het herfstseizoen staat voor de deur en voor velen betekent dat één ding: de langzame overgang naar de koude winterdagen. Dit betekent kortere dagen, warmere kleding met vooral veel laagjes voor het onvoorspelbare weer en natuurlijk een goede sjaal. Veel mensen besteden dan ook veel aandacht aan het nadenken over hun nieuwe herfst outfits, om er te laat achter te komen dat het meest essentiële nog ontbreekt. Een goede leren tas, die met zijn praktische bruikbaarheid, duurzaamheid en natuurlijke schoonheid niet in een goede herfst garderobe mag ontbreken.  

Verschillende soorten leren tassen

Hoe modieus en praktisch leren tassen ook zijn, ze kunnen een uitdaging zijn om te stylen, dit komt vooral omdat er veel verschillende modellen leren tassen op de markt zijn. Een populair model leren tas is tegenwoordig de zogeheten crossbodytas. Dit zijn de kleinere tasjes die zich uitermate goed lenen voor het dragen van sleutels, telefoons en andere kleine voorwerpen zoals portemonnees. Deze tassen zijn erg praktisch tijdens een dag shoppen of het boodschappen doen omdat je je handen vrij hebt en je daardoor niet zorgen hoeft te maken over het veilig houden van je spullen. Misschien iets minder praktisch wat dit betreft, maar toch ook erg modieus is de handtas. Hier kan je meer voorwerpen in kwijt, en maakt het daarom ideaal om mee te nemen naar werk of school. Deze tas is vooral handig als je weet dat je hem ergens veilig kunt achterlaten. 

Als je altijd onderweg bent op de fiets of met het openbaar vervoer kan een schoudertas handiger zijn. Deze leren tas hoef je niet constant vast te houden, maar wordt eenvoudig over de schouder gedragen waardoor je nog kan fietsen en sturen. Ook in deze tas kan je meer spullen kwijt. De shopper is qua draagcapaciteit de meest geschikte leren tas. Dit komt doordat je hier veel spullen in kwijt kan in vaak een enkele grote opening. Dit kan erg praktisch zijn voor sommigen, alhoewel anderen de voorkeur geven aan een handtas met verschillende vakken.

Een leren tas voor iedereen

Zoals je misschien gemerkt hebt, is er ontzettend veel keuze als je op zoek bent naar een leren tas. Gelukkig is er voor ieder wat wils en hoef jij je nu alleen nog maar zorgen te maken over de rest van je outfit.