Het leukste speelgoed voor kinderen

Het leukste speelgoed voor kinderen

Ouders opgelet! Er is zoveel leuk speelgoed op de markt, maar ook een hoop onzin. Hoe kies je in deze chaos van speelgoed het leukste speelgoed voor je kind? Het mooiste is natuurlijk als het speelgoed ook helpt in de ontwikkeling van je kind. Daarom hebben wij even wat leuke opties voor je gezocht om met je te delen in deze blog. Leuk extraatje, dit speelgoed is ook allemaal duurzaam gemaakt.

Wobbel Original

De Wobbel Original is een balansbord van het merk Wobbel. Dit is erg leuk voor kinderen om op te staan en op te zitten en andere spelletjes mee te spelen. Het is goed voor de motoriek de balans. Het is een gebogen plank van erg sterk materiaal waarop je kind veilig kan spelen zonder bang te hoeven zijn dat het breekt. De Wobbel is in enorm veel kleuren en uitvoeringen te verkrijgen en is leuk voor alle leeftijden.

Loopfiets

Fietsen is een van onze favoriete bezigheden in ons land. Het is leuk én een erg nuttig vervoersmiddel. Het is dus hartstikke leuk als je kleintje kan beginnen met oefenen. De eerste stap is een loopfiets. Met een leuk exemplaar zoals bijvoorbeeld van Little Dutch hebben ze de eerste meters op de fiets zo gemaakt. Het helpt wederom bij de balans en motoriek van je kleintje en hierdoor zullen ze het echte fietsen nog makkelijker oppakken. Voor je het weet fietst je kleintje naast je mee in plaats van in de fietsstoel!

Springtouw

Om maar in het actieve thema te blijven: het springtouw. Dit is een super veelzijdig speelgoed waar je kind ook goed mee kan samenspelen. Op deze manier word je kind ook geprikkeld om sociaal bezig te zijn met andere kinderen. En als er even geen andere kinderen in de buurt zijn kan je kind natuurlijk ook alleen springen.

Al dit speelgoed en nog veel meer duurzame opties voor je kind vind je op meervoorkinderen.nl