Vier musthaves die je nodig hebt op het strand

Ga jij binnenkort lekker genieten van de zon? Voeten in het zand, geluid van de zee op de achtergrond en een verfrissend briesje. Dat is het lekkerste gevoel wat er is, toch? Gelukkig zijn er in Nederland een paar prachtige stranden waar je terecht kan voor een dagje strand. Ook heeft Nederland ondertussen super veel leuke strandtenten. Je hoeft in ieder geval niet ver weg te gaan, om te kunnen genieten van de zon. Wat neem je mee naar het strand? Deze musthaves mag je niet vergeten!

Een strandhanddoek

Op een strand kan je natuurlijk niet zonder handdoek. Een strandlaken groot is onmisbaar. Op strandlaken.nl vind je een groot aanbod aan strandlakens. Van een strandlaken 100×200 tot een grote badstof handtas. Ideaal om al je spullen mee te nemen.

Een fotocamera

Vaak wordt het vergeten om leuke foto’s te maken. Op het strand kan je juist prachtige foto’s maken. Hoe leuk is het om met je gezin of vrienden leuke foto’s te maken? Wanneer je meer geïnteresseerd bent in fotografie, is het leuk om een polaroidcamera mee te nemen. Dan heb je direct een ontwikkelde foto. 

Zonnebrand

Zonnebrand is essentieel voor een dagje strand. De Nederlandse zon kan verraderlijk sterk zijn, waardoor je binnen no time kan verbranden. Veel mensen vergeten zich in te smeren.  Ga minimaal voor zonnebrandcrème factor 15, zodat je huid niet beschadigd.

Haarborstel

Veel vrouwen zullen het probleem herkennen dat je haar aanvoelt als een stuk touw na een dagje strand. Zoals we al eerder benoemde stikt het in Nederland tegenwoordig van de leuke strandtenten. Om ervoor te zorgen dat je er nog een beetje fabuleus in de strandtent kan verschijnen, is een haarborstel echt je geheime wapen.