Inkt toners op tijd vervangen scheelt kosten

Printers hebben onderhoud nodig. Dat is iets dat niet iedereen met een printer zich realiseert – het is dan ook de reden voor de meeste prints die niet van goede kwaliteit zijn. Of het nu gaat om het huiswerk van uw kinderen of zakelijke dossiers of op uw werk, u wilt altijd documenten uitprinten van goede kwaliteit. Er zijn verschillende manieren om deze kwaliteit in stand te houden, maar het meest belangrijke aspect zijn de inkt cartridges.

Welke toner is voor u geschikt

Het is niet voor iedereen duidelijk wanneer de inkt van een printer aan vervanging toe is: Zo zijn er bijvoorbeeld lichte strepen op het papier te zien, zijn bepaalde kleuren flets, of zijn sommige kleuren helemaal niet meer te zien bij het printen. Het zijn problemen die kunnen worden voorkomen door de inkt-toner op tijd te vervangen door een nieuwe. Gaat u de inkt in uw printer vervangen dan heeft u het juiste type toner nodig. Erachter komen welk type u nodig heeft is niet moeilijk. Eerst kiest u de fabrikant van uw keuze op onze website (bijvoorbeeld HP, Brother) en binnen die categorie zoekt u het type printer op. Het type (of model) van uw printer kunt u meestal aan de voorkant van de printer terugvinden, of eventueel aan de onderkant.

Pitney Bowes

Pitney Bowes is een bedrijf dat kantoor technologieën en kantoor diensten aanbiedt, zodat bedrijven een stuk efficiënter werk kunnen afleveren. Het is een bedrijf dat uitstekend werk aflevert op het gebied van printers en frankeer middelen. Er wordt binnen het bedrijf gezocht naar praktische en vernieuwende oplossingen om andere bedrijven effectiever te maken. De oplossingen die Pitney Bowes doorgaans vindt, zijn breed gemoeid met post technologieën en document technologieën. Zo is Pitney Bowes bijvoorbeeld gespecialiseerd in adresseerprinters, waar ook hun speciale cartridges voor worden gemaakt. 80 jaar geleden was dit slechts een frankeermachine bedrijf, maar er is gespecialiseerd in technologieën als net beschreven.

Frankeermachines (Postage Machines)

Een frankeermachine is een apparaat postzegels vervangt door een rode frankeerstempel neer te zetten rechts bovenin op een envelop. Frankeermachines worden vaak gebruikt door bedrijven die veel post moeten versturen, of door bijvoorbeeld scholen, die brieven zenden naar ouders van de leerlingen. Vaak staat er op een dergelijke frankeerstempel Port betaald, evenals dat er een klein reclame boodschap van het frankeer bedrijf, dus bijvoorbeeld Pitney Bowes staat. Tegenwoordig mogen frankeermachines alleen nog maar gebruikt worden als een NetSet, een onderdeel van de TNT-Post, wordt gebruikt om het frankeertegoed op te waarderen. NetSet is een telefoonlijn, die eigenlijk net zo werkt als bij het opwaarderen van je beltegoed op je telefoon.

Bronvermelding: mede mogelijk gemaakt door inkt-specialisten van inktaanbieding.nl