Simpel maar uitgebreid

Mensen wisselen heel snel als het gaat om smaak. Nee, niet als het gaat om eten, maar wat betreft kleding en spullen die ze leuk vinden en graag willen hebben. Lange tijd zijn de mensen fan geweest van het creëren van hele uitgebreide ontwerpen, maar tegenwoordig zijn het juist de simpele ontwerpen die de modeharten sneller laten kloppen. Zoals overal wordt gezegd: klant is koning, dus ook in de modewereld wordt er geen uitzondering gemaakt. Merken zijn weer bezig met hun nieuwste collecties en willen ervoor zorgen dat ze hun klant tevreden houden.

Kleurencombinaties

Mensen vinden het niet altijd fijn om met een groot logo op hun lichaam rond te lopen, aangezien dit veel aandacht trekt van andere mensen. Ze gaan liever voor iets meer subtiel, zodat ze niet teveel opvallen, maar op zijn tijd nog wel de show kunnen stelen. Een van de manieren waarop modeontwerpers dit verwerken in hun kleding is door middel van het combineren van tinten en kleuren. Klanten lopen graag in een simpele tint zoals zwart of wit rond, maar vinden het wel leuk als daar een opvallend element in verwerkt wordt. Daarom krijgen logo’s of merknamen op deze kledingstukken vaak een opvallende kleur.

2Legare

Een merk waar je dit veel bij terug ziet is 2Legare shirts. De 2Legare Logo Embroidery Tee zijn hierom een enorm succes. Het is vaak een simpel, zwart shirt, maar op de borst bevindt zich een felgekleurd logo. Vaak is dit neon roze, neon geel of fel blauw. Deze Tees zijn goed te combineren met een van de bijpassende Embroidery Shorts Ook de 2Legare Neon Badge Tee en de 2Legare Oversized Tie Die Tee zijn ontwerpen waar consumenten erg blij van worden, door het simpele ontwerp en gebruik van weinig, maar felle kleuren.

Welke combo wil jij nog zien?

Het blijkt maar weer hoe succesvol je kan worden met het meest simpele ontwerp, zolang je het maar combineert met een element dat er uit springt. Mensen zijn fan van een zwart shirt met kleuren erop of een kleurenshirt met tinten erop. Vooral felle kleuren doen het goed bij zowel jong en oud, maar welke kleur zou jij nog graag willen zien? En hoe wil je deze gecombineerd zien?