Shoppen voor je baby!

Shoppen voor je baby!

Een leuke bijkomstigheid bij het hebben van een baby is een extra excuus om lekker te shoppen. Ze groeien ook enorme snel dus het kan ook elke maand opnieuw. Met een enorm aanbod aan mega schattige kleine babykleertjes komt dat helemaal goed. Toch geef ik je graag nog wat meer inspiratie voor het shoppen van babyspulletjes!

Draagzak

Je baby dragen in een draagzak baby is een enorm leuke manier om op pad te gaan met je baby en je baby dicht bij je te houden. In zo’n draagzak draag je je baby tegen je buik en borst. Deze buik-op-buik positie biedt de baby een gevoel van geborgenheid en is ook voor de drager erg prettig en kalmerend. Het voelt een beetje als een lange knuffel. Maar anders dan in een knuffel heb je nog je handen vrij. Zo kun je de baby makkelijk dragen terwijl je andere klusjes doet. Je zou kunnen stofzuigen of de boodschappen kunnen doen, maar je kunt ook gewoon lekker op de bank ploffen en je handen vrijhouden voor een lekker drankje. Een draagzak biedt enorm veel voordelen. Dit is dan ook zeker een item wat ik aanbeveel om op je baby shopping list te zetten.

Kruik

Na een avontuur in de draagzak is het tijd voor wat ontspanning. Een item waar ik zelf in ieder geval niet snel aan dacht, was een kruik voor de baby. Een pasgeboren baby kan nog niet zijn of haar eigen lichaamstemperatuur reguleren. Daarom is het van belang dat je de baby helpt om warm te blijven. Dit kan met een paar lagen extreem schattige babykleertjes, maar dit kan ook met een kruik. Je kunt de kruik gebruiken om kleertjes of het bedje lekker voor te verwarmen of om je baby te verwarmen door de kruik aan het voeteneind van het bedje te leggen. Nooit te dichtbij natuurlijk en altijd bedekt met een doek of kruikenzak.