Online wijn bestellen zodat je de deur niet uit hoeft

Sinds het hele Covid gebeuren zijn veel mensen het gewend om veel vanuit huis te doen. Dit geldt voor boodschappen en kleding voornamelijk, maar wist je ook dat je tegenwoordig heel makkelijk wijn online kunt bestellen en aan huis kunt laten bezorgen?

Veilig en gemakkelijk

Online wijn bestellen is met name een veilige manier van winkelen, want je hoeft niet naar de slijterij of supermarkt en komt zo niet in contact met andere mensen. Sociaal gezien is dit natuurlijk helemaal niet leuk, maar we zitten nu eenmaal nog even in deze situatie. Tegenwoordig is het zelfs zo dat de wijn aan huis wordt geleverd. Zorg wel even dat je thuis bent, maar dat is niet zo moeilijk in deze tijd. Mocht je dan niet thuis zijn wordt het pakket afgegeven bij het dichtstbijzijnde depot.

Chileense wijn

Wist je dat de wijnen uit Chili tegenwoordig erg populair zijn? Wij kennen voornamelijk wijnlanden als Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal, Maar Chili kan er ook wat van! Een bekend merk zijn Montes wijnen. Hier spreken we over kwalitatief hoogwaardige wijnen, met een betaalbare prijs.

Waar moet je nu op letten?

Er zijn tegenwoordig zo ontzettend veel webshops, maar hoe weet je nu of een webshop betrouwbaar is of niet? Belangrijk is te letten op de certificering die je op de website tegenkomt, zoals een Webwinkelkeur. Je kunt dan heel eenvoudig de bedrijfsnaam intypen en dan volgt er een resultaat met betrouwbaarheid en reviews. Hier wordt er ook naar gekeken of zo’n webshop voldoet aan de juridische regelgeving die binnen de EU geldt en of de webshop is aangesloten bij een geschillencommissie. Check ook even de adresgegevens en het telefoonnummer. Als hier niets van zichtbaar is op de website, moet je je afvragen of het wel echt bestaat…