Meubel trends 2021

Als u het leuk vindt om uw huis fris en up-to-date te houden met de nieuwste trends op het gebied van interieurontwerp en decoratie, zal de meubelprognose voor 2021 niet teleurstellen. Met behulp van nieuwe en spannende meubeltrends voor 2021 kunt u een huis creëren dat vanaf het moment dat u binnenkomt een gastvrije sfeer uitstraalt. Het maakt niet uit wat uw favoriete decoratiestijl is, u zult zeker iets vinden om verliefd op te worden in 2021 meubeltrends.

Duurzaam meubilair

Nu de zorg voor het milieu toeneemt, zullen duurzame meubels uw huis en het milieu gelukkig maken. Zoek naar meubelen gemaakt van hergebruikt hout, rotan en bamboe. Duurzaam meubilair is perfect geschikt voor rustieke huizen en huizen met een boerderij als thema en kan gemakkelijk worden verwerkt in elke huisstijl.

Metalen meubels

Wie zegt dat metalen planken of tafels saai moeten zijn? Het nieuwste metalen meubilair bevat ingewikkelde en unieke details, waardoor het een perfecte keuze is om een kamer te accentueren. Messing, zilver en goud afwerking zal de juiste touch of glamour brengen aan een huisje of midden in de eeuw, en een zwarte robuuste afwerking zal een boerderij of rustiek huis accentueren.

Gebogen zetel

Als u gezellige zetel & zetels wil in een grote ruimte, zijn gebogen banken en stoelen de items die u zoekt. Gebogen meubels zorgen voor een mooi contrast met een vierkante of rechthoekige kamer. In het midden een gebogen bank en twee stoelen rond een ronde salontafel om een zithoek te creëren die zeker het middelpunt van de kamer zal zijn.

Traditionele en Vintage Stijlen

Als u houdt van alles wat traditioneel is, zult u houden van de heropleving van meubels met rijke detaillering en decoratieve accessoires. Vintage is ook trending voor 2021, en veel ontwerpers gebruiken slechts een vintage stuk in plaats van het inrichten van een hele kamer vintage stijl.