Maak je tuin zomer klaar met deze tips

Is jouw tuin al klaar over de zomer? Voor speeltoestellen, zonnedoeken, omheiningen of wat dan ook… Bij Adéquat hebben we voor ieder wat wils! Van robinia hout tot kastanje hout, van poorten tot palen, snel door onze eigen chauffeurs thuis bezorgd of op bestelling af te halen.

Speeltoestellen

Als je zelf een speeltoestel gaat maken in je tuin, heb je waarschijnlijk een heleboel verschillende materialen nodig. Daarnaast gaat het veel gebruikt worden door kinderen, dus moet het ook allemaal kindvriendelijk zijn. Hiervoor zijn robinia palen geschild en geschuurd erg geschikt, doordat ze ook geschuurd zijn voelen ze wat zachter aan en komen er zelden splinters vanaf waardoor het veiliger is voor kinderen.

Zonnedoeken

Nu de zomers steeds heter worden, is het belangrijk om een plekje in de schaduw te kunnen hebben. Een zonnedoek plaatsen is hiervoor ideaal! Betaalbaar en makkelijk zelf te plaatsen, daarnaast kun je het in de winter eenvoudig weg halen. Ook hiervoor kunnen het beste robinia palen geschild en geschuurd gebruikt worden. Deze palen zijn sterk genoeg om de kracht van het doek te houden en ze zijn ook nog eens mooi van uiterlijk.

Afscheiding

Heb je een vijver of zwembad maar wil je niet dat kleine kinderen of dieren erbij kunnen? Plaats er dan schapenhek omheen. Dit is eenvoudig zelf te plaatsen en, mocht het niet meer nodig zijn, ook super eenvoudig zelf weer weg te halen! In de tussentijd heeft u een afscheiding die er leuk uit ziet en die ook nog eens super functioneel is!