Hoe satisfying is de satisfyer nou echt?

Iedereen heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van de satisfyer, hét seksspeeltje dat momenteel storm loopt in de winkels, en die de meeste vrouwen ondertussen in hun nachtkastje hebben liggen. Maar veel zijn nog steeds sceptisch over of dit gouden apparaatje wel voor hun is. In deze blog bespreken we wat een satisfyer is en wat je allemaal zou moeten overwegen voordat je besluit of je de aankoop maakt of niet. 

Wat is een satisfyer

Hoewel veel mensen de term satisfyer gebruiken als een zelfstandig naamwoord, is het in werkelijkheid slechts een merk, die zich specialiseert in een specifiek soort seksspeeltje, namelijk de luchtdruk vibrator. De vibrator heeft een zachte siliconen kop die met behulp van drukgolven de clitoris stimuleert zonder direct contact te maken. De meest bekende op het moment is de satisfyer pro 2, een waterdichte vibrator met 11 drukgolf intensiteiten en een fluisterstille motor. Bijzonder voor de vibrators van satisfyer is dat ze oplaadbaar zijn via een kabel, en je dus niet bang hoeft te zijn dat de batterijen opeens leeg zijn en je geen nieuwe in huis hebt. 

Wat zijn de voor- en nadelen van de satisfyer

Hoewel het internet niet lang afgezocht hoeft te worden om een hele stapel aan positieve reviews te vinden, de meeste vrouwen die een speeltje van dit merk aangeschaft hebben zijn er laaiend enthousiast over. Echter zijn er ook een aantal mensen die er niet 100% tevreden over zijn. Zo vinden sommige het gevoel minder fijn omdat het een extreem gerichte stimulatie is, en het daardoor een orgasme forceert, zonder dat het andere delen van je lichaam stimuleert. Daarnaast is het door de vorm niet altijd even makkelijk om te gebruiken is samen met een partner, omdat het door de vorm niet makkelijk tussen twee lichamen in past. 

Veelgestelde vragen over satisfyer en de antwoorden

Q- zit er garantie op de satisfyer? 

A- Satisfyer NL biedt vijftien jaar garantie op de satisfyer apparaten. Zorg wel eerst of je hem niet simpelweg niet ver genoeg opgeladen hebt, de eerste oplaadsessie kan tot 3,5 uur duren. Als je een defect apparaat van satisfyer retourneert krijg je het volledige aankoopbedrag terug. 

Q- welke materialen worden gebruikt in satisfyer producten

A – alle producten zijn gemaakt van lichaamsveilige materialen, zoals siliconen, cyberskin (TPE) en ABS-kunststof. Voor luxe producten gebruikt het merk ook wel eens echt leer en metaal of geborsteld aluminium. 

Hopelijk heb ik je met deze blog wat nieuwe informatie bijgebracht over het merk satisfyer, en wellicht sluit je je wel bij de duizenden vrouwen aan die al met veel plezier apparaten gebruiken van dit merk. Bedankt voor het lezen!