Het is altijd tijd voor een Legend tas

Voor sommige dingen is het gewoon altijd het moment. Net als dat het altijd ergens op de wereld vijf uur is. En tassen vallen daar dus onder. 

Of je nu een cadeautje zoekt of mag uitzoeken voor kerst, of gewoon omdat je het verdiend omdat je nu al maanden thuis moet werken… Tassen zijn het antwoord. Dat komt omdat je van een tas gewoon altijd blij wordt. En daarnaast zijn tassen ook altijd nodig. Denk maar aan een handtas, een sporttas, een werktas, een laptoptas, een boodschappentas, een reistas, een strandtas, een schooltas maar ook een luiertas… En precies daarom is het dus altijd tijd voor een tas. 

Decembertassen

Als er zoiets als decembertassen zou bestaan, dan zou Legend daar zeker inpassen. Dat komt omdat Legend is ontstaan uit de combinatie van passie voor het bewerken van leer en de liefde voor mode. En december is natuurlijk de maand van de liefde maar ook van de mode. Stijlvolle kerstdagen vragen om mooie outfits en bijpassende schoenen en tassen. En wat dacht je van oud en nieuw. Kleine hand of schoudertasjes die mooi staan en waar je perfect je mobiel en lipstick in mee kunt nemen. Want meer heb je niet nodig op de laatste dag van het jaar. En wil je echt in stijl, dan heeft Legend ook prachtige goud- of zilverkleurige tasjes waardoor je je direct de ster van de avond gaat voelen. 

Maar Legend heeft nog meer. Van de stijlvolle shopper en de multifunctionele clutch tot de tijdloze portemonnee. Stuk voor stuk gehuld in een stoer ontwerp uitgevoerd in kwalitatief leer. Dit in combinatie met een elegante en vintage uitstraling maakt de tassen van het Nederlandse Legend populair. En het perfecte cadeau voor degene die je lief is (of jezelf dus). 

Schooltassen

Wil je je kroost een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijd? Dan is een nieuwe schooltas het antwoord. Functioneel maar toch gewoon een goed cadeau. Zeker als het een Fjallraven kanken is. Want sommige producten zijn gewoon niet alleen maar gemaakt om functioneel te zijn. Deze mooie tassen zijn daar een voorbeeld van. Ze dragen een prachtig verhaal en doen ook nog eens heel veel goed voor het milieu. Kijk maar naar de klassieke rugtas van Fjällraven, die is daar een goed voorbeeld van. Toen de Kånken in 1978 werd gelanceerd, waren scholieren direct ‘om’ want dit was niet alleen een functionele rugzak, maar ook eentje die er supermooi uitzag. Daar kon je dus mee gezien worden. En de tassen zijn ook nog eens gemaakt van duurzaam materiaal en met respect voor de natuur. Dat is niet alleen verwennen met cadeautjes maar dat is tegelijk ook nog eens goed opvoeden. Wat wil je nog meer. 

Waar moet je opletten bij het kopen van een tas

Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie schooltassen te vinden. Voor de allerkleinste tot aan de tas voor naar je stage. Koop je een schooltas, dan is dit in veel gevallen een rugzak. Uiteraard zijn ook andere tassen mogelijk maar kijk dan goed wat degene mee moet nemen, of dat past in de tas en of de tas dan ook nog goed gedragen kan worden. Een hele zware schoudertas is minder prettig dan dezelfde spullen in een rugzak vervoeren. 

Koop je een tas voor kinderen, dan is het belangrijk om de juiste maat te kopen zodat deze goed op de rug van het kind past. Meestal staat de leeftijd wel aangegeven. Let er ook op dat de schouderbanden verstelbaar zijn, zodat je de tas goed passend kunt maken.