Dit heb je nodig voor jouw volgende knutselproject

Dit heb je nodig voor jouw volgende knutselproject

Knutselen, diamond painting, moodboards maken, kleuren, lezen, breien, borduren en nog veel meer. Er bestaan miljoenen hobby’s waar je uren tijd aan kunt besteden. Maar hoe leuk deze dingen ook zijn, soms is het fijn om hier wat hulp bij te krijgen. Dit zijn de fijnste hulpmiddelen om jouw hobby nog makkelijker en leuker te maken.

Vergrootglas

Bij veel hobby’s moet je veel kleine precieze werkjes uitvoeren. Dit is soms lastig te zien. Hoe leuk de uitdaging ook is, soms is het fijner als je het wat beter zou kunnen zien. Daar is een perfecte oplossing voor: de tafelloep. Dit is een vergrootglas op een standaard. Deze hoef je dus niet zelf vast te houden. Zo heb je je handen vrij voor je hobby, maar kun je alles vergroot zien. Zo worden die precisiewerkjes net wat makkelijker.

Kaartenhouder

Een potje pesten, duizenden of welk kaartspel dan ook. Veel mensen hebben moeite met het vasthouden van een volle hand kaarten. Voornamelijk jonge kinderen of ouderen, maar dat betekent niet dat zij niet mee kunnen doen. Hier zijn handige kaartenhouders voor waar je alle kaarten in kan zetten. Zo krijg je geen kramphand als je met steeds meer kaarten in je hand komt te zitten en kan iedereen lekker meedoen. Een andere leuke manier om kaartspellen toegankelijker te maken is door speciale speelkaarten aan te schaffen met extra grote en duidelijke symbolen, zodat iedereen ze goed kan lezen. Ook zonder tafelloep.

Verschillende scharen

Als je van knutselen houdt of met knutselen wil beginnen kan een heel assortiment aan scharen niet missen. Zo zijn er scharen met meerdere bladen zodat je vijf keer tegelijk kan knippen om iets te versnipperen of kun je een tafelschaar aanschaffen. Een tafelschaar staat stabiel en helpt je met gecontroleerd knippen. Ook heb je hier weinig kracht voor nodig. Daarnaast zijn er ook zelf openende scharen, waardoor het minder kracht kost om veel te knippen.