De trend van 2021; producten bedrukken en graveren

Op fijnwinkelen.nl geven we graag alle tips en nieuwtjes voor shoppers. De trend van 2021 op gebied van winkelen willen we jullie dan ook niet onthouden. Producten bedrukken en graveren is dé trend van 2021. Leuk om particulier te geven aan je beste vriend of liefje. Je geeft immers de moeite om een leuk cadeau te personaliseren en toont moeite. Hetzelfde geldt voor bedrijven. Wanneer je op zoek bent naar een leuk relatiegeschenk of een kerstpakket voor 2021, producten bedrukken en graveren is ook dé trend van 2021 in de zakelijk wereld. Benieuwd wat je kunt bedrukken en graag ideeën op doen? Lees deze blog waarin je inspiratie op kan doen en meer leest over de trend van 2021.

Leuk en nuttig; een Seatzac

Je kent vast wel de filmpjes van bekende influenceer Bas Smit waarbij je mensen met een Seatzac ziet rennen over het strand. Waarom? Er moet lucht in komen. Met een Seatzac kun je relaxt op het strand liggen door op een soort luchtbed te leggen. Geen zand op plekken waar je het liever niet hebt en comfortabel liggen zonder rare bulten zand. Natuurlijk is de Seatzac ook gewoon te gebruiken in parken of in je eigen achtertuin. Wanneer je de lucht eruit laat kun je het namelijk gewoon makkelijk meenemen omdat het geen ruimte in beslag neemt. Nu komt het mooiste, wist je namelijk dat je de Seatzac ook kunt bedrukken met je eigen logo en tekst? Een Seatzac bedrukken kan gemakkelijk en snel bij Attentie waar je met persoonlijke hulp wordt geholpen. Geef je wensen door, krijg een gratis proefdruk en je bent klaar. Leuk om te geven aan dierbaren of gebruiken als promotiemateriaal voor je bedrijf. Een ludieke en unieke manier om je bedrijf te promoten.

Teksten op truien

Een ander product dat veelal wat bedrukt met tekst en logo’s zijn hoodies. Laat zien hoeveel jij je dierbaren waardeert met een bedrukte hoodie. Of promoot je bedrijf op een ludieke manier door hoodies met je eigen bedrijfslogo als promotiemateriaal. Natuurlijk ook leuk om te geven als relatiegeschenk voor je klanten. Je kunt hoodies goedkoop bedrukken bij Attentie.nl waardoor je zonder pijn in de portemonnee leuke hoodies kunt personaliseren. Kijk dus een op de website en laat je inspireren door de mogelijkheden. Met persoonlijke hulp en een gratis proefdruk ben je verzekerd van een hoodie met professionele bedrukking.