De juiste manier om zonnebrandcrème aan te brengen voor dagelijks gebruik

Je kunt zonnebrand factor 50 kopen omdat je de grote voordelen van dit huidverzorgingsproduct kent. De meeste mensen kennen misschien de voordelen van het aanbrengen van zonnebrandcrème. Dit product kan je huid beschermen tegen schadelijke stralen die zonnebrand, bruine vlekken, rimpels en kanker kunnen veroorzaken. Om het meest effectieve voordeel van sunblock te krijgen, moet je het juiste moment vinden om het aan te brengen, hoeveel zonnebrandcrème je nodig hebt en hoe vaak je het opnieuw moet aanbrengen. Voordat je de manier bespreekt waarop je zonnebrand crème aanbrengt, moet je de beste zonnebrandcrème selecteren. Zorg ervoor dat je sunblock-producten met SPF 30 of hoger kiest voor een betere bescherming.

Wanneer moet je zonnebrandcrème aanbrengen?

Je moet elke dag zonnebrandcrème van Australian Gold aanbrengen, zelfs als je activiteiten binnen of buiten doet. Je dient dit product minimaal 20 minuten te gebruiken voordat je naar buiten gaat. Laat je huid de chemische zonnebrandcrème absorberen, zodat het effectief is om je huid te beschermen tegen blootstelling aan zonnestralen. Als je fysieke of minerale zonnebrandcrème gebruikt, kun je deze aanbrengen vlak voordat je naar buiten gaat. Hoeveel zonnebrandcrème moet je dan aanbrengen? Je moet 2 mg zonnebrandcrème per cm2 van je huid aanbrengen. Zorg ervoor dat je de crème elke twee uur opnieuw moet aanbrengen.

Waar breng je de zonnebrandcrème aan?

Sommige mensen brengen alleen sunblock aan op hun gezicht, armen, benen en nek. Ze vergeten het echter aan te brengen op hun oren, achterkant van de nek, bovenkant van de handen en voeten. Zorg ervoor dat je het aanbrengt op alle delen van je lichaam die worden blootgesteld aan zonnestralen. Je kunt extra bescherming voor je hoofd krijgen door een hoed te dragen. Om je lippen te beschermen, kun je zoeken naar lippenbalsem producten met een hoge SPF. Als je dan van plan bent om aan watersport te doen, moet je een waterbestendige zonnebrandcrème gebruiken. Houd er echter rekening mee dat waterbestendige crème niet goed is voor dagelijks gebruik.