Alles voor tractoren

Wij zijn de tractor expert van Nederland en België. Neem bijvoorbeeld de hydraulische topstang. Deze zijn gemaakt om de machine gemakkelijk mee te bedienen. Deze zijn verkrijgbaar in diverse maten en 3 categorieën. Weet je niet precies welk model of type je zoekt vraag dit dan even na aan de ervaren medewerkers van Mister Agri. Maar ook verkopen wij diverse hefarm elementen. Deze zijn onmisbaar in een agrarische onderneming. Ook hebben wij een uitgebreid assortiment om jouw cabine te upgraden. Van spiegel tot kabels en accessoires voor bijvoorbeeld een telefoon te plaatsen. Maar ook voor je airco in de tractor. Want deze is onmisbaar tijdens de warme dagen van het jaar waar je veel in de tractor verblijft.Ook kun je een achteruitrijcamera bestellen voor de tractor.

Diverse soorten aftakassen voor groothandelsprijzen

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan aftakassen. Neem bijvoorbeeld de Aftakas met breekbout die onmisbaar is tijdens het werken. Deze breekbout zorgt voor een extra beveiliging. Dit is een van de belangrijkste 

tractor onderdelen online bestellen van veel agrarische machines. Met deze tractor aftakas kun je jouw voertuigen makkelijk aan elkaar koppelen. Maar we hebben ook verleng en verloopstukken. Deze kun je gebruiken om diverse machines aan elkaar te koppelen. Wij hebben vrijwel alle soorten aansluitingen.

Heftruck en andere onderdelen

Je kunt bij ons trekker stoel online bestellen. Wij verkopen namelijk de meest luxe en comfortabele modellen hierin. Dit doen wij omdat je van de heftruck veel gebruik maakt over de dag heen. Ze zijn verkrijgbaar in harde modellen maar ook in verstelbare modellen. Dit is vooral handig als er regelmatig iemand anders op de stoel zit. Natuurlijk zijn er ook genoeg geveerde stoelen. Deze zorgen voor wat extra comfort tijdens de rit. Om de juiste keuze te maken moet je rekening houden met een aantal dingen. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk hoeveel je op de heftruck zit en wie er op zitten. Op basis van die gegevens kun je een stoel kiezen die bij beide personen past.

Meet en testapparatuur voor de agrarische sector

Natuurlijk kun je nooit een bedrijf leiden zonder de juiste meet en testapparatuur voor de agrarische sector. Zo gebruiken veel boeren op het land een regenmeter. Dit is handig om te weten hoeveel water ze nog bij moeten geven. Maar ook je apparatuur doe je niet zomaar weg. Daarom is het handig om bijvoorbeeld een multimeter of spanningsmeter in huis te hebben. Zo kun je zelf beoordelen of er iets defect is en of dit gerepareerd moet worden. Een reparatie kan namelijk duur zijn dus je moet wel zeker van je zaak zijn.

De extra service en snelle levering

Wij maken gebruik van het herroepingsrecht. Dit betekend dus dat je artikelen waar je niet tevreden over bent binnen 14 dagen kunt retourneren. Het is wel belangrijk dat de verpakking erbij zit en dat het artikel onbeschadigd is. Zorg ervoor dat je dit dus altijd even nakijkt voor je het opstuurt. De kosten voor een eventuele retourzending zijn voor de koper.