Shoppen bij Esther van Maanen

Esther van Maanen is bekend als hair en make-up artiest en creëert de mooiste creaties bij modellen. Ze is de beste in het aanbrengen van make-up en wil haar kennis en creativiteit graag doorgeven aan anderen. Dit met een webshop met de mooiste merken make up, haar- en huidverzorgingsproducten als resultaat. Van shampoos tot aan mascara’s. Alle producten die ze zelf graag gebruikt, biedt ze online aan. En dat niet alleen, want met beautyvlogs en workshops verteld ze je er nog meer over.

Shop dus op Esthervanmaanen.nl al jouw verzorgingsbenodigdheden!

Haarverzorgingsproducten

Voor zowel mannen als vrouwen is het haar erg belangrijk. Het zegt meer over wie je bent, zowel de kleur als de styling. Je haren verdienen het dan ook om goed verzorgd te worden. Kwaliteit haarverzorgingsproducten kunnen daarbij helpen. Eén van de meest populaire merken is Noir Stockholm. Maar ook Mr Smith en Iles Formula zijn hoog gewaardeerd.

Huidverzorgingsproducten

Of je nu wel of geen make-up gebruikt, iedere huid een goede verzorging nodig. Verzorg je huid dus regelmatig ben de beste dagcrème, avondcrème of olie. Bij Esther van Maanen shop je de merken Vatary en Pestle and Mortar die geen gebruik maken van schadelijke of onnodige ingrediënten.

Make up

Als laatste vind je de mooiste make-up merken. Voor zowel een heftige, maar ook zeker een nude make-up look. Voor welke make-up je gaat en hoe je deze aanbrengt is helemaal aan jou. Hier vind je merken als ILIA Beauty en ELLIS FAAS.