Nog op vakantie naar de zon? Dit is de mooiste strandmode van dit seizoen

Iedereen heeft haar eigen stijl, ook als het gaat om lingerie en badmode. De één draagt liever een badpak en de ander voelt zich prettiger in een bikini. Daarnaast geeft de ene vrouw de voorkeur aan een beugel BH, waar een ander juist de voorkeur geeft aan een bralette zonder beugel. Ook wanneer het op badmode- en lingerie merken aankomt hebben vrouwen vaak een voorkeur. Vrouwen met een grotere cupmaat zijn vaak fan van PrimaDonna. Dat begrijpen wij helemaal, want PrimaDonna is een lingeriemerk dat gespecialiseerd is in lingerie en badmode voor vrouwen met een grotere cupmaat. Ze verkopen dan ook cupmaat B tot en met K! Twijfel jij nog over welke badmode fit het beste is voor jou? Je leest erover in dit artikel.

Bikini en tankini zijn goede ideeën!

Heb jij een grotere cupmaat? Dan is de badmode van PrimaDonna Swim vast iets voor jou! De badmode van PrimaDonna geeft namelijk goede steun door de beugels en bredere banden, zonder in te leveren op de stijl. In tegenstelling tot andere merken zijn de bikini’s van PrimaDonna Swim in heel veel verschillende kleuren en patronen te krijgen. Ga voor een felroze bikini of een bikini met een fleurig bloemenprintje. Als je een meer bedekte look wilt, overweeg dan een tankini. De tankini bestaat uit twee delen, waarbij de buik volledig is bedekt. Als je een badpak wilt dragen, maar toch niet helemaal bedekt wilt zijn, is een badpak met een open rug of een diepe V-hals zeker geschikt voor jou. Uiteindelijk gaat het erom dat jij je prettig voelt in de badmode, zodat je comfortabel naar het strand kunt gaan. 

Accessoires zijn ook leuk!

Wanneer je je haar uit je gezicht wil houden kun je dit vastzetten met een scrunchie of haarband. Extra leuk: er zijn vaak veel bijpassende accessoires verkrijgbaar die bij je bikini passen. Hierdoor kun je jouw haarband helemaal matchen met je bikini. Daarnaast hebben veel merken ook leuke cover-ups, maxi-jurken en kortere strandjurkjes die je over je bikini aan kunt doen. Het combineren van verschillende kleuren is tegenwoordig ook erg hip dus wanneer het niet helemaal bij elkaar past, is dat totaal niet erg maar juist trendy!

Kortom, wanneer je op vakantie naar de zon gaat, kan de juiste strandmode natuurlijk niet ontbreken. We zien tegenwoordig weer veel verschillende bikini’s voorbij komen, maar ook de tankini is momenteel een trend. Daarnaast zijn er ook mooie badpakken met een open rug of diepe V-hals verkrijgbaar. Wanneer je je strandlook helemaal wilt afmaken, kun je dit doen met leuke accessoires. Denk hierbij aan leuke scrunchies, een mooie strandjurk of strandtas. Vaak zijn deze items verkrijgbaar in dezelfde print als je bikini of badpak!