Ga je op kampeervakantie? Dan mogen deze spullen niet ontbreken!

Ga je (voor het eerst) op kampeervakantie? Wat een geweldig leuk idee! Kamperen is een leuke manier van vakantie vieren en hierdoor beleef je het echte buitengevoel. Nu alleen nog een leuke camping vinden en je kampeerspullen inpakken. Maar welke spullen mogen absoluut niet ontbreken? Hieronder tref je onze tips. 

Kamperen in Nederland of het buitenland

Ben je er al over uit waar je aankomende zomer gaat kamperen? Bijvoorbeeld bij een camping Lago Maggiore in Italië of toch een knusse gezinscampings in Nederland? Waar je ook voor kiest: het natuurlijk wel zo fijn als je de juiste spullen bij je hebt. 

Strandhanddoek of badlaken

Een strandhanddoek of badlaken komt tijdens iedere kampeervakantie wel van pas. Bijvoorbeeld wanneer je lekker gaat bruinbakken of het strand, gaat picknicken in de natuur of jezelf af wilt drogen na het douchen. En het fijne is: in Nederland kun je al voor een zacht prijsje een fijn badlaken kopen. Een ander leuk idee is om er juist geen mee te nemen, maar een strandhanddoek te kopen op de vakantie zelf. Deze worden vaak verkocht in leuke souvenirwinkeltjes en zo heb je gelijk een leuk aandenken als je weer in Nederland bent. 

Zwemschoenen

Als je gaat kamperen, verblijf je relatief vaak in de buurt van de zee of een meer. En daar kan je natuurlijk heerlijk zwemmen! Al zijn er ook veel plekken waar de ondergrond niet zo prettig is aan de voetjes en daar zijn zwemschoenen dan weer ideaal voor. Zeker als je bijvoorbeeld gaat kamperen in Kroatie, heb je veelal te maken met kiezelstranden. Mocht je trouwens nog geen camping geboekt hebben, dan is het eiland Krk een geweldige plek om naar toe te gaan. Bekijk hier de leukste camping Krk

Ducktape

Wellicht een minder leuk item om mee te nemen, maar een rol ducktape is wel altijd super handig. Stel er onverhoopt iets kapot gaat, lek wordt of een ander probleem zich voor doet, dan biedt ducktape in heel veel gevallen de oplossing. Vandaar dat het een slim idee is om altijd een rolletje mee te nemen voor de zekerheid. 

Welke spullen neem jij mee tijdens een kampeervakantie?

Bovenstaande items zijn slechts een klein voorbeeld over wat je allemaal mee kunt nemen tijdens de kampeervakantie. Natuurlijk hangt veel ook af van je persoonlijke voorkeur en waar je precies naar toe gaat. Daarom zijn we benieuwd welke spullen jij sowieso meeneemt als je gaat kamperen. Laat het ons weten via een reactie onder deze pagina