Fairybell verlichting voor de vlaggenmast

De afgelopen jaren hebben we steeds meer kerstverlichting in en om het huis zien verschijnen. Zo ook op scholen, winkelcentra, kantoren en bedrijven. De behoefte daartoe is enorm gegroeid en Fairybell is een bedrijf dat met die gezellige trend mee is gaan denken. Zijnde een leverancier van een breed aanbod aan Fairybell kerstverlichting met honderden, zo je wil duizenden, kerstlichtjes. Een modern kant-en-klaar-assortiment dat je in een mum van tijd hebt geïnstalleerd bij je huis, in de tuin, voor je kantoor of het bedrijfspand.

Een verlichte Fairybell kerstboom inclusief vlaggenmast

Alle kerstbomen zijn opgebouwd uit lichtjes, die je in het geheel én in een mum van tijd kunt plaatsen op een vlaggenmast. Dat kan een bestaande mast zijn maar ook een meegeleverde vlaggenmast, specifiek voor de afmetingen van uw Fairybell. De vlaggenmasten variëren in lengte van 3 tot 12 meter.

De lagere masten zijn over het algemeen meer geschikt voor een kerstboom of meerdere kerstbomen rondom het woonhuis. De langere masten zijn vooral handig voor bedrijven die van verre zichtbaar willen zijn. Naast een korte of lange vlaggenmast kunnen de kerstbomen met lichtjes ook worden geleverd met een deelbare mast. Dat wil zeggen; een mast die bestaat uit vijf losse delen, die je gemakkelijk kunt monteren en demonteren. Deze kun je daarnaast eenvoudig opbergen samen met de kerstverlichting!

Eenvoudig een Fairybell aansluiten

De kerstboom hoef je alleen maar simpelweg op de vlaggenmast te plaatsen, op het stroomnetwerk aan te sluiten en klaar is kees. Gemak dient de mens, zowel bij het opbouwen als het afbreken. Elke kerstboom wordt daarbij geleverd in een handige doos die je gemakkelijk kunt opbergen na de feestdagen. Naar behoefte kun je er een verlengsnoer bij bestellen. Of een timer zodat de lichtjes automatisch aan en uit gaan.

De Fairybell kerstboom en kerstlichtjes zijn zowel geschikt voor particulieren als bedrijven. Buiten het feit dat de Fairybell kerstverlichting en kerstbomen scherp zijn geprijsd, is het stroomverbruik van de led-kerstlichtjes ook erg laag. Kortom, een energiezuinige en daardoor gebruikersvriendelijke kerstversiering. Het lage stroomverbruik is uiteraard één van de redenen waarom we overal steeds meer lichtjes zijn gaan zien rond de feestdagen. Honderden led-lichtjes consumeren niet meer dan een ouderwetse gloeilamp. Daarbij is het geheel veilig en gegarandeerd duurzaam, zodat je er jaren plezier van hebt.

Experts in kerstversiering

Mocht je nog vragen hebben rondom de Fairybell kerstbomen, weet dan dat er altijd mensen zijn die deze weten te beantwoorden. De experts van Vlaggen Unie, die met deze kwalitatief hoogwaardige producten hebben gewerkt, staan altijd voor je klaar. Zij kunnen je daardoor precies vertellen welke boom voor jouw huis of bedrijf geschikt is. Voor ieder is er een ideale oplossing, de juiste kerstboom met verlichting. Zo maken we er samen ook dit jaar een gezellige, sfeervolle Kerst van!