De leukste spellen om samen of alleen te spelen

De leukste beautybloggers van het moment!

Beauty is iets waar iedereen dagelijks mee bezig is vaak, maar het kan zoveel meer zijn dan alleen even mascara en klaar. In dit artikel schrijven wij de leukste beautybloggers van het moment. Je kunt eens dieper in deze bloggers duiken en misschien krijg je ook een passie van make-up net zoals wat zij hebben. Deze bloggers komen ook allemaal van eigen bodem.

NikkieTutorials

We zullen natuurlijk beginnen met de Nederlandse queen op make-up gebied. Ze heeft een YouTube kanaal met bijna 10 miljoen abonnees. Ze heeft de make-up van Kim Kardashian mogen doen en is beroemd geworden met de power of make-up. Ze is een must-follow en het is superleuk om naar haar filmpjes te kijken of course.

VeraCamilla

Een beautyblogger met ongeveer 272.000 abonnees op YouTube, verder heeft ze nog een blog die ze regelmatig bijhoudt. Vera vlogt over de leukste nieuwigheden maar staat verder ook klaar voor al haar volgers. Ze vlogt veel over body positivity en dat maakt haar juist zo leuk!

Beautygloss

Mascha is een van de eerste Nederlands beautyvloggers die er is. Ze is getrouwd met haar grote liefde Gregor en samen zijn ze gaan wonen Den Haag. Mascha vlogt dagelijks over haar leven in Vloggloss en maakt daarbij nog filmpjes over beauty, heeft twee boeken en een dayplanner!

Beautylab

Serena heeft haar eigen beautyblog en maakt daar ook filmpjes bij. Ze heeft een verleden als farmaceutisch analist maar besloot toch haar beautyliefde te volgen en haar blog te doen als fulltime werk. Op dit moment is ze in verwachting van haar eerste kindje, hoe schattig?!

Cynthia/MissLipgloss

De meeste zullen haar nog kennen als MissLipgloss, maar tegenwoordig is het Cynthia. Ze begon op haar zestiende, en nowadays is ze uitgegroeid tot een van de grootste beautybloggers van Nederland.

Al deze beautybloggers zijn natuurlijk hartstikke leuk om te volgen, lees een paar blogs, kijk een paar filmpjes en besluit welke je leuk vindt om bijvoorbeeld vaker te lezen/kijken. Veel plezier!